Πέμπτη, 4 Φεβρουαρίου 2010

Μέγας Αλέξανδρος

Ο Μέγας Αλέξανδρος αναδείχτηκε ως ο μεγαλύτερος Έλληνας όλων των εποχών, μέσα από την φιλόδοξη παραγωγή του ΣΚΑΪ "Μεγάλοι Έλληνες".
Παρακολουθήστε το σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή που παρουσιάζει τον Μέγα Αλέξανδρο στους «Μεγάλους Ελληνες» του ΣΚΑΪ, μεταφέροντας στον θεατή το ιστορικό μεγαλείο αλλά και το μύθο που περιβάλλει τη ζωή του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

κυρία τι κάνετε??? Βλέπω ότι συνεχίζετε με γοργούς ρυθμούς το blog!!!! Το link σας για τον Μέγα Αλέξανδρο είναι καταπληκτικό!!!Έχω δει τ ντοκιμαντέρ αλλά χαίρομαι πολύ που το βλέπω κ στο blog...!!!
πολλούς χαιρετισμούς...
Γεωργία Ντούτση

Ε. Στάμου είπε...

Γεια σου Γεωργία μου. Πολύ χαίρομαι που μπορούμε και επικοινωνούμε μέσω του μπλογκ κι έτσι δεν χανόμαστε. Προσπαθώ, όσο προλαβαίνω, να συνεχίζω τη δουλειά του σχολείου με περισσότερο υποστηρικτικό υλικό που αναρτώ από `δω. Το πιο σημαντικό όμως είναι η επαφή και η επικοινωνία μαζί σας.
Να δώσεις κι εσύ πολλούς χαιρετισμούς σ` όλα τα αγαπημένα μου χρυσομυγάκια. Πως πάει η εργασία σας για τον κινηματογράφο; Είμαι πάντα στη διάθεσή σας για ό,τι χρειαστείτε.
Πολλά φιλιά σε όλους.