Τετάρτη, 26 Μαΐου 2010

"Σταματήστε τη φτώχεια τώρα"

Το έτος 2010 έχει ανακηρυχθεί ως " Ευρωπαϊκό Έτος για την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού". Με το σύνθημα "Σταματήστε τη φτώχεια τώρα", η ΕΕ έχει αναλάβει εκστρατεία με την οποία στοχεύει να θέσει στο προσκήνιο κατά τη διάρκεια του 2010, την καταπολέμηση της φτώχειας, που επηρεάζει άμεσα έναν στους έξι Ευρωπαίους.

Ακούστε τα τοπικά νέα από το acapela.tvΕναλλακτικά, μπορείτε να ακούσετε τη ραδιοφωνική εκπομπή από το ιστολόγιό τους, όπου την έχουν ανεβάσει σε βίντεο.

Τέλος, απολαύστε και το υπέροχο βίντεο που δημιούργησαν για να προωθήσουν την εναντίωσή τους σε κάθε είδους αποκλεισμό.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ from annboukou on Vimeo.Θερμά συγχαρητήρια παιδιά για τη δουλειά σας!

Αγωνιζόμαστε κι εμείς μαζί σας ενάντια στη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό.

5 σχόλια:

annboukou είπε...

Χαιρόμαστε που τόσο γρήγορα βρήκαμε πολύτιμους συμμάχους στο έργο μας!!! Βίοι παράλληλοι, για μια ακόμη φορά Λίτσα.

annboukou είπε...

Η ιδέα για το acapela.tv ξεκίνησε από τη δική σου πρωτοβουλια και την εκμεταλλεύτηκα.

Ε. Στάμου είπε...

Κι εμείς χαρήκαμε πολύ με την υπέροχη πρωτοβουλία σας Άννα. Ελπίζω τα χρυσομυγάκια να παρακολουθήσουν την εκπομπή και από το δημοτικό ραδιόδωνο. Την προηγούμενη φορά έτυχε το τριήμερο και πολλοί ίσως έλειπαν.
Όπως καταλαβαίνετε, έχετε ήδη αρχίσει να δημιουργείτε το δικό σας fan club. Εμείς είμαστε μέσα, πρώτοι και καλύτεροι.

Ανώνυμος είπε...

chereto ta xrysomygakia kai ti mama xrysomyga sas euxome oti kalitero h palia simathitria sas litsa lamprou apo ti germania ......to thema sas me ti ftochia poli syginitiko sicharitiria k.stamou eine uperocho!!!!!!!!!!!

xrysomyga είπε...

Γεια σου βρε καλό μας κορίτσι με τις ευαισθησίες σου, που μας θυμάσαι πάντα και μας επισκέπτεσαι. Χαίρομαι να μαθαίνω νέα σου. Τα χρυσομυγάκια τα έχασα. Ευτυχώς που επικοινωνούμε έστω ηλεκτρονικά. Πολύ σημαντικό. Είδες τη δουλειά τους στην προηγούμενη ανάρτηση; Είναι αξέπαινα!
Και στα άλλα τα παιδιά του Πειραματικού Γυμνασίου που ασχολήθηκαν με τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό αξίζουν θερμά συγχαρητήρια γιατί έκαναν σπουδαία δουλειά. Και η εκπομπή τους ήταν εκπληκτική. Θυμάσαι, μας είχαν καλέσει πέρυσι για να παρουσιάσουμε το "Πρωινό Άστρο".
Καλό καλοκαίρι σου εύχομαι και πολλά φιλιά.