Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2009

Η Υπουργός Παιδείας συζητά με τους Εφήβους

Σήμερα, 21η Νοεμβρίου 2009, με αφορμή την επέτειο 20 χρόνων από την υιοθέτηση της Διεθνούς Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Παιδιού, η Υπουργός Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων κα Άννα Διαμαντοπούλου επισκέφτηκε τον Συνήγορο του Πολίτη και συζήτησε με την Ομάδα Εφήβων Συμβούλων του Συνηγόρου του Παιδιού με θέμα «Σχολικοί Κανονισμοί και Δημοκρατική Διοίκηση στην Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση».

Διαβάστε το δελτίο τύπου

και ακούστε αποσπάσματα από το διάλογο της Υπουργού Παιδείας με τα μέλη της Ομάδας Εφήβων Συμβούλων. Η Υπουργός άκουσε τις απόψεις των παιδιών για ένα πιο συμμετοχικό, δημοκρατικό και ελκυστικό σχολείο και απάντησε σε ερωτήματά τους. Το βίντεο διαρκεί 23 λεπτά αλλά αξίζει τον κόπο να το δείτε.


Τι είναι και τι κάνει ο Συνήγορος του Πολίτη;

Τι είναι η Ομάδα Εφήβων Συμβούλων και γιατί δημιουργήθηκε;Τηλεοπτικό σποτ για την Πρόληψη και Καταπολέμηση της Σωματικής Τιμωρίας στα Παιδιά
4 σχόλια:

Απόστολος είπε...

Γεια σας κυρία ο Απόστολος είμαι. Πολύ ωραία η δουλειά σας σε αυτή την ανάρτηση αλλά περισσότερο μου άρεσε το θέμα της ανάρτησής σας.Μπράβο κυρία!!!

Ε. Στάμου είπε...

Μπράβο σε σένα, σε σας Απόστολε. Εγώ το ερέθισμα δίνω. Η δουλειά είναι δική σας και το ιστολόγιο αυτό να το βλέπετε σαν ένα ανοιχτό ηλεκτρονικό φόρουμ, ένα χώρο δηλαδή που μας φέρνει σε επαφή και όπου μπορούμε να λέμε τη γνώμη μας και να στέλνουμε τα μηνύματά μας για θέματα που μας απασχολούν και που δεν συνδέονται μόνο με το μάθημα αλλά και με την καθημερινή, μέσα ή έξω από το σχολείο, ζωή μας.
Το καλύτερο για μένα είναι η δική σας εμπλοκή και συνδρομή, να εκφράζονται οι δικές σας απόψεις και οι δικές σας ανάγκες.
Όπως είδες και στο βίντεο οι συμβουλές σας μάς είναι χρήσιμες για να γίνουμε κι εμείς καλύτεροι.

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΡΙΑ ΜΑΣ ΒΑΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ!ΥΠΕΡΟΧΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!
ΔΗΜΗΤΡΑ ΜΗΤΣΗ Α1
11 ΓΥΜΝΑΣΙΟ

Ανώνυμος είπε...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛